Macworld-mani
Teknofil

Macworld-mani

Annonsør­innhold
Les hele saken »
5. til 9. januar har alle Apple-fans for lengst krysset av i kalenderen, da går den årlige Macworld-messen av stabelen. Tradisjonen tro skal det nok lanseres en del nye produkter på messen, og allerede går ryktene om hva vi kommer til å få se.

Iphone Nano?

Et av de heteste tipsene er at Apple kommer til å lansere en mindre versjon av Iphone, døpt Iphone Nano av bloggere verden rundt. Bilder fra ulike tilbehørsprodusenter som selger futteraler og annet tilbehør til Iphone Nano har satt fart i ryktene de siste ukene. Et annet rykte sier at Iphone kommer til å dukke opp i en ny og kraftigere versjon med 32 GB minne, men i vanlig størrelse.

Surfebrett

Om Iphone blir mindre, så kan det se ut som Ipod-en blir større. Ryktene sier Apple planlegger å slippe en mega-Ipod med sju til ni tommers skjerm. Telefonen har fått navnet Ipod Touch HD, og skal – om ryktemakerne har rett – lanseres til høsten. Mange ser på den mulige nye modellen som Apples inntog på tablet-markedet, og kombinasjonen diger skjerm, Itunes og internett virker unektelig tiltrekkende.

Også en ny og mindre versjon av Ipod Shuffle er ventet, sammen med en billigere versjon av den bærbare Macbook. Analytikere tror likevel ikke at Apple vil lansere produkter som havner i den nye og populære minimaskin-klassen, slik vi har sett produsenter som Asus, HP, Dell og mange flere rulle ut. Det lave prispunktet på denne typen maskiner (fra 2.000 kroner og oppover) gjør at ekspertene ikke tror Jobs og co har tenkt seg inn på dette markedet.

Ny Mini

På den mer stasjonære siden tror mange det vil komme en ny lansering av Apples Mac Mini, i samme aluminium-og-sort-design som vi allerede har sett i de nye Macbook- og Imac-ene. På innsiden spekuleres det i at Mini-en kommer med en SATA optisk disk og Nvidia brikkesett. Ryktene sier også at Apple jobber med en hjemmeserver for media, slik at du kan få tilgang til Itunes og andre filer alle steder du har tilgang til internett. Serveren ser ut til å være en utvidelse av Apples eksisterende Time Capsule-system, slik at du kan dele media og ta backup av alle Mac-ene i huset, få tilgang til alt innholdet ditt via nett, og også muligheten til å dele media med Iphone- og Ipod-en din.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen