Macbook Air oppgradert

For første gang siden lanseringen i januar må Macbook Air finne seg i å ikke få mest oppmerksomhet. Litt skal den likevel ha og Apple har oppgradert både grafikk, skjermtilkobling og lagringsplass.

Nye Macbook Air vil få den nye Nvidia 9400M-grafikkbrikken som skal gi opp til fire ganger bedre ytelse. I tillegg vil de to modellene leveres med 120 GB harddisk (for den billigste) og en 128 GB SSD-enhet(i den dyreste). Den vil også ha en Mini Displayport.

Mini Displayport er Apples nye skjermtilkobling som skal være enklere og mindre enn vanlige skjermporter. Dessuten støtter den Apples monsterskjerm på 30 tommer, som man tidligere har trengt en overgang for å kjøre opp mot de bærbare maskinene. Adaptere til tidligere skjermoverganger skal også bli tilgjengelige.

Miljø

Apple følger også her opp sitt nye miljøengasjement og lover at materialene som blir brukt skal være resirkulerbare. Både skjerm og glass har allerede vært uten kvikksølv og arsenikk, men nå kommer også alle kablene uten PVC. Pakningen skal være mindre for å spare plass og fraktkostnader.

Også Air vil tilfredsstille Energy Star-kravene (god energiutnyttelse) og har fått gullmerket til Epeat som definerer hvor grønne produkter er.

Pris og tilgjengelighet

Nye Macbook Air skal sendes ut fra begynnelsen av november og koster fra 15 290,-

(Kilde: Pressemelding / Apple)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen