(Bilde: Vegar Jansen, Hardware.no)

– Macbook Air fornyes neste uke

Det ryktes om ny innmat og lavere pris på toppmodellen.

Det kan se ut som Apple er i ferd med å oppgradere Macbook Air-serien sin neste uke, under WWDC-konferansen. Skulle kilden til Macnettstedet 9to5mac ha rett vil det antageligvis være de tynne Macbook Air-modellene som vil få mest oppmerksomhet, selv om det også ryktes om ny innmat til Macbook Pro-maskinene med Retina-skjerm.

Så, hva kan vi forvente den nye Macbook Airen vil utstyres med? 

Ny prosessor

Det kanskje mest sannsynlige ryktet dreier seg rundt Intels splitter nye prosessor-plattform, Haswell. De nye prosessorene fokuserer både på å effektivisere arbeidet og tilby langt kraftigere integrert grafikk enn tidligere modeller, men også på å dramatisk redusere strømforbruket.

I praksis vil dette bety langt bedre batteritid for tynne bærbare datamaskiner, som Macbook Air. 

Lynraskt trådløst nett

I tillegg til nye Intel-prosessorer tror 9to5macs kilde at den nye Macbook Airen vil få et oppgradert nettverkskort. Den nye AC-standarden kan sende data med en hastighet på over 1 Gbit i sekundet gjennom luften, og vil være et ypperlig tillegg til enhver bærbar datamaskin. 

Bedre mikrofon og kamera

Som om ikke en ny prosessor og oppgradert nettverkskort var nok, skal angivelig også mikrofonen og kameraet over skjermen få en oppgradering.

Kameraet vil trolig bli oppgradert til å kunne filme i 1080p-oppløsning, og de vil også implementere inn en dobbelmikrofon for å kunne ta opp lyd mer nøyaktig. 

Alt dette er selvfølgelig detaljer basert på svært løse rykter, og som vanlig når det kommer til Apple-lanseringer er det vanskelig å peke til håndfast informasjon. For å finne ut om ryktene er sanne er vi nødt til å vente til neste uke, da WWDC-konferansen går av stabelen. 

Apple har angivelig mye spennende å by på neste uke: 

(Kilde: 9to5Mac)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen