Mac med LED-baklys i år

MacBook Pro først ut med Led-baklys?
MacBook Pro først ut med LED-baklys?

I et åpent brev fortalte Steve Jobs tidligere denne uken om planene for å bli et grønnere selskap. I den forbindelse avslører også Jobs at de planlegger å begynne overgangen til LED-baklys for alle skjermer. Dette skal skje så fort det er økonomisk og teknisk forsvarlig.

Tidligere i år fortalte vi at bærbare mac-er med LED-baklys var planlagt. Den gangen var det riktignok MacBook 13" og MacBook Pro 15" som sto først på listen, men nå kan de se ut som om Apple vil ta fatt på alle deres skjermer så fort som mulig.

MacBook Pro først?

MacBook Pro ser allikevel ut til å være den som først får gjennomgå overgangen til LED-teknologi, grunnet tidligere planer og at Apple dermed er kommet lengre i utviklingen med denne modellen.

Ved å bytte ut nåværende CCFL-baklys med LED-baklys får man bedre lysstyrke, også utover i skjermens levetid. Man får bedre og klarere farger, skjermene bruker mindre strøm og hjelper til å holde temperaturen lavere. Det er også en fysisk mer kompakt løsning, noe som gir muligheter innen videre produktdesign.

Følg alle våre Mac-relaterte nyheter og guider på Hardware.no/mac.

(Kilder: Apple og AppleInsider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen