Mac-suksess for Microsoft

I de fleste tilfeller er det få ansatte hos Microsoft som smiler når du nevner ordet "mac" eller "apple". Likevel er det ikke konkurrenten bare til skade.

Microsoft tjener nemlig også godt på salget av Mac-maskiner.

Selger tre ganger så bra
Programmet Mac Office, som er Microsoft sin versjon av deres populære Office-pakke for Mac-maskiner, selger nemlig utrolig bra ifølge Cnet News. Den nyeste versjonen, Mac Office 2008, selger hele tre ganger så godt som den forrige utgaven av programpakken.

Microsoft er ikke villige til å gi all fortjenesten for dette gode salget til konkurrenten Apple. Men ifølge Cnet innrømmer de at det gode salget av Mac-maskiner klart har vært en faktor for at Mac Office har blitt revet ut av butikkhyllene.

Oppdatering rundt hjørnet
Microsoft planlegger nå å lansere en oppgradering til den populære programvaren. Denne oppdateringen skal være klar for lansering førstkommende tirsdag.

I tillegg holder selskapet allerede på å utvikle en helt ny versjon av programpakken. Når denne kommer er usikkert, men Microsoft mener de denne gangen skal holde seg til den tradisjonelle syklusen på to til tre år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen