Mac-inspirert fra Iomega

Alternativ tekst mangler
UltraMax

UltraMax med 1 TB

Først ut er UltraMax med 1 TB lagringskapasitet og RAID. Iomega UltraMax er forhåndsformatert med Apples filformat HFS+ som brukes i Mac OS X. Som standard er den innstilt for å bruke RAID 0 for høyest mulig ytelse, men RAID 1 for speiling kan også velges for en høyere grad av sikkerhet.

UltraMax er designet med Mac Pro-serien og Power Mac-serien for øyet. Fronten på harddisken har samme børstede finishen som man finner på nettopp disse maskinene. Harddisken kobles til via FireWire 800, FireWire 400 eller USB 2.0.


Alternativ tekst mangler
Black Portable Hard Drive

Black Portable Hard Drive 120 GB

Denne harddisken er beregnet for dem som er mye på farten. Tykkelsen er på beskjedne 12,7 millimeter og vekten stopper på 163 gram. Designet er tilpasset den sorte utgaven av MacBook.

Harddisken har tilkoblingsmuligheter for både FireWire 400 og USB 2.0. "Drop Shock"-teknologien skal gjøre at harddisken tåler støt bedre enn tilsvarende harddisker som mangler denne teknologien.

Backup-programmet EMC Retrospect Express følger med sammen med harddisken. Det samme gjelder de nødvendige kabler.


Alternativ tekst mangler
MiniMax

MiniMax

MiniMax-serien kommer fra før av med kapasiteter på 320 GB og 250 GB. Nå er modellen med 500 GB klar. Designet på MiniMax er myntet på brukere av Mac Mini.

Av tilkoblinger finner vi tre USB- og tre FireWire-porter. Dette innebærer at enheten også fungerer som en hub. Backup-programmet EMC Retrospect følger med. Enheten skrur seg av og på samtidig med hovedmaskinen.

Pris og tilgjengelighet

Iomega UltraMax 1TB koster veiledende 4575 kroner. Iomega Black Portable 120 GB koster veiledende 1445 kroner. MiniMax 500 GB vil trolig koste rundt 2000 kroner. Alle produktene skal finnes tilgjengelig for salg fra midten av januar.

Alle harddisker fungerer i tillegg med Windows og Linux. UltraMax og MiniMax må dog omformateres til NTFS eller FAT32.

(Kilde: Iomega)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen