Månedens høydepunkter

Nokia, Motorola, Sony Ericsson og Samsung lanserer

Nyhetene sto i kø på årets 3GSM-messe. Her får du oversiktene over hva Nokia, Motorola, Sony Ericsson og Samsung lanserte.

Les mer om Nokias modeller>
Les mer om Motorolas vårtelefoner >
Les mer om Sony Ericssons nyheter>
Les mer om Samsungs nyeste>

Neonode gjenoppstår

Årets 3GSM ble også messen der svenske Neonode slo tilbake med en ny telefon. Selskapets nye N2 sjarmerte pressen i senk og ikke uten grunn. Telefonen er en av de minste som har blitt laget til dags dato, men byr allikevel på en trykkfølsom skjerm og Windows operativsystem.

Les vår nyhet >
Les vår sniktitt >

Sniktittene fra 3GSM

Vi var til stede på 3GSM og fikk prøve de feteste telefonene som kommer til Norge dette året. Resultatet kan du lese i de 13 sniktittene som ble skrevet fra messen.

Les mer >

Send SMS fra MSN Messenger

Denne måneden lanserte vi SMS Mamma. Denne nye tjenesten lar deg sende tekstmeldinger rett fra MSN til andres mobiltelefon. Tjenesten koster 48 øre per melding, og trekkes fra mobilregningen din.

Les mer >

Det store GPS-oppgjøret

GPS blir stadig mer populært, og mange ser det praktiske i å ha en digital kartleser i bilen. Men hvilken skal du velge? Denne testen gir deg svaret, med en anbefaling og en testvinner.

Les mer >

Test av Microsoft Zune

Forrige måned dumpet også Microsofts nye "iPod-killer" inn i butikk-hyllene. Vi testet Gates nye hjertebarn og likte mye av det vi fant, da spesielt den store skjermen og videomulighetene.

Les mer >

Test av Samsungs boomblaster

En annen mp3-spiller som har fått mye oppmerksomhet er Samsungs mp3-blaster K5. Vi ble imponert over spillerens stereo-høyttalere, for ikke å si betatt av spillerens uvanlige design.

Les mer >

Den beste videospilleren

Nei, vi snakker ikke om DVD eller VHS, men om bærbare videospillere du kan ha i lommen. Her er det ikke design eller vekt som teller, men funksjoner og GB. Vår test avslører hvilken du bør velge.

Les mer >

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen