Mål ditt mobile bredbånd

Er du koblet til internett på mobilen din, eller via mobilt bredbånd, vil du per i dag ha lavere hastighet enn om du var koblet til med fastnettsbredbånd. Derfor har vi laget en spesialtilpasset utgave for deg som vil teste internetthastigheten på mobilen din, eller på en PC tilkoblet mobilt bredbånd.
 
For å gjøre det enkelt å huske, og færre taster å trykke inn på mobilen, kan du nå velge mellom å bruke adressen http://s.mobilen.no eller http://speedometer.mobilen.no for å måle din hastighet. Vi har også laget en større utgave av testen – 1000k. Det betyr at du har nå fire utgaver av Speedometer-testen tilgjengelig for mobil og mobilt bredbånd (100k, 250k, 500k- og 1000k). Er du tilkoblet via turbo-3G bør du velge 1000k for å få mest nøyaktig resultat. Vi vil også gjøre mobilsurferne som ikke har abonnement med ”fri bruk” – eller makspris på data – oppmerksom på at den største testen genererer en del datatrafikk, dersom du tar den mange ganger.
 
Lurer du på hvor raskt ditt mobile bredbånd er, kan du nå gå inn på http://s.mobilen.no i nettleseren på din mobil – eller PC som er koblet til via mobilt bredbånd.
 
Flere målinger
For en stund tilbake lå snitthastigheten til Ice.net på 1167 kbps – noe som var høyere enn de andre aktørene – men antall målinger var da også betraktelig høyere. Nå har flere brukere i Telenor- og Netcoms mobilnett også tatt testen, i tillegg til at Network Norway Wireless har havnet på oversikten for gjennomsnitthastighet per leverandør:Artikkelen ble første gang publisert den 27. juli 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen