Må vente på P990

Sony Ericsson solgte nesten 14 millioner mobiltelefoner i løpet av årets tredje kvartal, noe som mer enn bekrefter suksessen med Walkman-modellene.

Den svensk-japanske mobilprodusenten har også suksess med andre modeller, i dette tilfellet hybridtelefonen P910, som kom i salg i fjor.

IDG melder nå at P910 nå er utsolgt, og at Sony Ericsson har tatt modellen ut av produksjon. Bedrifter som bestiller P910 vil derfor få bestillingene sine annulert.

Sony Ericsson ber i stedet kunder som ønsker en P910 om å vente til mars, da oppfølgeren, P990, kommer i salg. I mellomtiden kan ikke Sony Ericsson tilby en modell på linje med P910, og kundene blir nødt til å bruke modeller fra andre produsenter.

Dette er ikke den første gangen Sony Ericsson får oppmerksomhet på grunn av leveringsproblemer. I oktober bestemte Netcom seg for å bryte avtalen om å subsidiere Sony Ericssons mobiltelefoner inntil videre, rett og slett fordi selskapet ikke kunne gi noen leveringsgaranti.

I et tidligere utgave av denne artikkelen kom vi dessverre i skade for å feilinformere med hensyn til når P910 kom i salg. Vi beklager, og har nå rettet feilen.

(Kilder: Digi, IDG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen