Må klare seg uten Kate

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter en veldig dårlig mottakelse av "Underworld 2 - Evolution", trodde nok de fleste at Underworld var historie. Der tok de feil.

Kate Beckinsale skal ikke være med på neste
Kate Beckinsale skal ikke være med på neste "Underworld"-film.

Den nye filmen, som skal komme en gang i 2009, skal igjen regisseres av Len Wiseman, melder Cinema Blend på sine nettsider. Det som er enda mer overraskende enn at denne filmen faktisk blir laget, er at vampyren Selene (Kate Bckinsales hovedperson i de to siste filmene) ikke får en plass på rollelista.

Beckinsale sa nylig til MTV at hun var ute av dansen, selv om statistikk og fanuttalelser tyder på at hun er det mest populære ved de to filmene vi har sett hittil.

Regissørens kone

Kate Bckinsale er regissør Len Wisemans kone. Med andre ord; om hun ville ha jobben som Selene en tredje gang hadde det nok ikke et problem. Men Wiseman har annonsert at han vil noe annet med denne filmen. Wiseman vil nemlig lage en forløper, en prequel.

Forhistoriefilmer har en tendens til å få mindre suksess enn deres opphav, og det er lov å lure på om det også er best for Beckinsales karrière å ikke spille i filmen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen