Må betale for sommertidendring

Vi har tidligere fortalt om mulige dataproblemer i forbindelse med endringen av sommertid, Daylight Saving Time (DST), i USA. Endringen skal tre i kraft søndag 11. mars.

Nå forteller Mary Jo Foley i sin blogg at Microsoft har planer om å kreve over 4000 dollar (25 000 kroner) fra enkelte kunder for en oppdatering som skal fikse problemet i forbindelse med endring av sommertid.

Gjelder kun eldre programmer

Beløpet skal kun gjelde brukere av eldre Microsoft-produkter som har gått inn i en utvidet kundestøtteperiode - som Windows Server 2000, Exchange Server 2000 og Outlook 2000. Den komplette listen over produkter som er påvirket finner du på support.microsoft.com.

Foleys kilde skal være en PowerPoint-presentasjon som ble delt ut til analytikere, slik at de skal kunne forberede seg på endringen.

En talsmann fra Microsoft mener beløpet som er omtalt her er ganske lavt i forhold til hva selskapet vanligvis krever for slike oppdateringer. Normalt skal programvaregiganten kreve 40 000 dollar (250 000 kroner) for feilrettinger til eldre Windows-versjoner i utvidet kundestøtteperiode.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen