Lyst på PSP-klokke?

Er du hekta på Sonys bærbare spillkonsoll PSP? Da er det bare å kaste seg på neste fly til Japan, nærmere bestemt Aoyama. Her har nemlig Sony en butikk med PSP-tilbehør og gadgets.

Sonys PSP-butikk inneholder et vell av godsaker for deg som ikke kan leve uten PSP, og gjerne vil at hele døgnet skal spinne rundt din elskede spillkonsoll.

Øreplugger er noe alle kan ha nytte av, for eksempel når du spiller PSP på bussen eller andre plasser hvor folk bør få slippe å høre lydene fra spillingen din. Du kan også bruke PSP til å se på film eller høre på mp3-filer, og da kan et par øreplugger være godt å ha.

Skal du ha med deg PSP-en din rundt omkring,, vil den fort få riper av å ligge i lommen, veska eller ryggsekken. Derfor kan det lønne seg å investere i et PSP-futteral som dette, som både passer på konsollen din og gir den en dæsj stil på toppen.

For deg som ikke er så opptatt av stil, eller rett og slett liker farger, kan butikken også by på dette futteralet. Skrytehullet i midten av futteralet forhindrer at alle rundt deg tror du har handlet brillefutteral i blinde på lommemarked.

Butikken har også PSP-tilbehør som ikke har noe med PSP å gjøre. Først ut er denne lommeboken. Bortsett fra de fire fargene langs den ene sømmen er det lite som vitner om at dette er en PSP-inspirert lommebok.

Butikken selger også en PSP-inspirert klokke. Heller ikke denne bærer nevneverdig preg av å være et PSP-produkt. Stilen er det imidlertid ingen ting å si på. Selv om Nintendo-fans neppe vil storme til butikken, bør klokken altså passe fint til både PSP-tilhengere og andre klokkebrukere.

Ja, det finnes faktisk jenter som kjenner sin spillkonsoll også. Er du av den kvinnelige halvdel av befolkningen, kan PSP-butikken i Japan friste deg med denne vesken, med masse plass til PSP-en din og tilbehør du måtte ha bruk for. Hva som er spesielt med vesken er ikke godt å si. Kanskje er det nettopp det at produsenten heter Sony og ikke Samsonite som skal gjøre utslaget.

Det er ikke så ofte det er lurt å putte noe du kjøper i en elektronikkbutikk oppi maten. Derfor må disse PSP-spisepinnene være unntaket som bekrefter regelen. Om de er gode å bruke og om de tåler en runde i oppvaskemaskinen, skal vi ikke spekulere i. Men er du en ekte PSP-fan, legger du de heller til utstilling på glassmonteren din enn å slenge de på middagsbordet.

Og sist men ikke minst; dette vinglasset med Playstation-logo. Et godt måltid krever også god drikke, og med spisepinnene i den ene hånden og vinglasset i den andre, kan du nyte et måltid i Sonys ånd.

Hva disse herlighetene koster, tør vi ikke en gang tenke på. Spesialbutikker pleier som regel ikke å være snille mot lommeboken, og PSP-butikken er nok intet unntak.

(Kilder: Akihabaranews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen