Lyst på noe mindre enn en Tesla?
Teknofil
(Bilde: Johammer)

Lyst på noe mindre enn en Tesla?

Denne doningen gir deg 200 km på én lading.

Helt siden elbilen Tesla kom til Norge har det vært en venteliste for alle som vil ha sitt eget eksemplar. Men kanskje ikke en bil er noe for deg?

Hva med en elmotorsykkel i stedet? 

Stooort batteri

Mens de fleste elmotorsykler så langt har lidd av dårlig rekkevidde på grunn av små batterier, prøver den østerrikske motorsykkelen «Johammer J1» å finne en fin mellomting mellom stort batteri og liten formfaktor.

Selv om rekkevidden ikke er i nærheten av Teslas drøye 500 kilometer, skal Johammer J1 kunne kjøre deg 200 kilometer før den må lades opp igjen. 

For å få plass til det store batteriet, har J1 en ganske unik form. Om det er fint eller ei skal vi ikke kommentere så mye på, men det er verdt å nevne at det ene speilet har en liten skjerm som viser batterilevetiden, og hvor mange kilometer du har igjen å kjøre. 

Løp og kjøp?

Prisen for det lille elbeistet ligger på mellom 23 000 og 25 000 euro, hvor den dyreste gir deg den maksimale rekkevidden på 200 kilometer, mens den billigere bare gir deg 150. I norske kroner vil prisen være på mellom 190 000 og 210 000 norske kroner, sett bort ifra at du naturlig nok vil måtte importere den fra Østerrike. 

Tesla tar kritikk på alvor: 
Skal installere titanskjold under framtidige biler »

Les mer om elmotorsykkelen på Johammers nettsider.

(Kilde: Dvice)

Johammer J1

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen