En Iron Man-utgave av Samsung Galaxy S6 Edge skal være på vei.
En Iron Man-utgave av Samsung Galaxy S6 Edge skal være på vei. (Bilde: Stefano Tinti/Shutterstock.com, Samsung)

Lyst på en unik utgave av Galaxy S6?

Samsung planlegger en Iron Man-versjon av toppmobilen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De høye salgstallene til Samsungs nye toppmodell Galaxy S6 innebærer at man ikke nødvendigvis skiller seg nevneverdig ut i mengden om man har anskaffet seg mobilen. Om man er blant dem som ønsker å smykke seg med noe utenom det vanlige er det imidlertid nå håp.

Som blant andre Forbes og Mashable melder har Samsung, uten å gjøre noe stort nummer ut av det, kunngjort at en S6 Edge-modell med Iron Man-tema er på vei. Kunngjøringen kom i form av en Twitter-melding fra Samsung Electronics som nå er fjernet. 

Kommer i eksklusiv boks

Twitter-meldingen inneholdt et teaser-bilde som tilsynelatende viser boksen som den unike S6-telefonen skal leveres i, men utover det finnes det dessverre fint lite opplysninger om modellen på nåværende tidspunkt. Noe lanseringstidspunkt er heller ikke angitt, annet enn at den vil «komme snart».

Dette er Twitter-meldingen med bildet av boksen som Samsung publiserte.
Dette er Twitter-meldingen med bildet av boksen som Samsung publiserte. Foto: Samsung/Twitter

Samsung bekreftet imidlertid overfor avisen The Korea Times i begynnelsen av mai at Iron Man-mobilen kan bli lansert så tidlig som denne måneden, eller i begynnelsen i juni. Selskapet kunne også bekrefte at modellene får en rød farge, men ytterligere teknisk informasjon må vi ennå vente en stund på.

Kan bli vrien å få tak i

Overfor Mashable kunne Samsung ellers fortelle at Iron Man-mobilen kun blir tilgjengelig i utvalgte markeder og i begrenset antall, som altså betyr at man antakelig må kaste seg rundt om man vil sikre seg et eksemplar. Prisen er uviss, men antakelig blir de dyrere enn de vanlige utgavene.

Iron Man-mobilen er et ledd i et markedsføringssamarbeid som Samsung og underholdningsselskapet Marvel Entertainment har inngått i forbindelse med den nylig lanserte storfilmen The Avengers: Age of Ultron, som bød på produktplassering av blant annet Galaxy S6 Edge. Det er ennå uvisst om det også vil dukke opp S6-mobiler med temaer fra de andre Avengers-figurene.

I likhet med Iron Man tåler S6 Edge mye juling: Video viser at mobilen er overraskende hardfør »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen