Lyst på en Smart-BH?
Teknofil
(Bilde: Ravijour/Youtube)

Lyst på en Smart-BH?

Denne skal forhindre kjærlighetsløse one-night-stands.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Verden blir bare mer og mer "smart", men det spørs om kvinner har følt at akkurat undertøyet deres har behøvd et slikt suffiks. Det mener imidlertid japanerne bak appen "True Love Tester" og den medfølgende BH-en som bare åpner seg når det er "ekte" kjærlighet til stede.

Måler hjerterytmen

BH-en skal fungere sammen med en app som kommuniserer via Bluetooth.
BH-en skal fungere sammen med en app som kommuniserer via Bluetooth.Foto: Ravijour/Youtube

Det er det japanske klesfirmaet Ravijour som står bak produktet. Idéen bak BH-en er at kvinner skal unnslippe sex uten ekte kjærlighet. BH-en kobles til telefonen via Bluetooth, og ved hjelp av sendere i plagget og den tidligere nevnte appen måles kvinnens hjerterytme. Det lille plagget vil deretter sørge for bare å åpne seg når hjerterytmen til kvinnen har en viss frekvens, som ifølge skaperne kun oppnås ved ektefølt kjærlighet. 

Under utviklingen av BH-en skal skaperne ha utsatt kvinner for blant annet jogging, flørting og horror-filmer. Hjerterytmen ble målt under disse aktivitetene, og sammenlignet med hjerterytmen deres ved "ekte" kjærlighet. Derfor skal angivelig ikke tøyfliken åpne seg i tide og utide.

Se også: Kim Kardashians "BFF" lanserer smart sminkespeil til mobilen

Litt upraktisk?

Det er allikevel noen åpne spørsmål her. Hva om du for eksempel jobber sammen med din store kjærlighet hver dag, og får "ektefølt" hjerterytme bare av å se ham? Vips, der går BH-en. Pinlig? Ja. Praktisk? Ikke så veldig. Konseptet høres unektelig litt merkelig ut, selv om skaperne hevder at produkter er høyst nødvendig og vil "...spre seg til kvinner over hele verden".

Pris og lanseringsdato er ikke offentliggjort ennå, så frem til da får alle bare bruke sunn fornuft, vanlige BH-er og et godt, gammeldags "nei".

Denne videoen forklarer i detalj hvordan BH-en fungerer:

Bli vår fan på Facebook!
Følg oss på Facebook!

Det finnes mer smart undertøy enn man tror:
Denne bikinien kan lade opp mobilen din! »

(Kilde: Cnet, Ravijour)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen