Lyst på en mobil med mye lagringsplass?
Teknofil
(Bilde: Meizu)

Lyst på en mobil med mye lagringsplass?

Meizu MX3 er verdens første telefon med 128 GB lagringsplass.

De fleste topptelefoner på markedet i dag kan skaffes i 32 GB-versjoner, og noen få strekker seg helt opp til 64 GB. Nå har det kinesiske selskapet Meizu sluppet en telefon som dobler denne lagringskapasiteten, og smeller til med hele 128 GB intern lagring. 

Bare for kinesere

Men, før du hopper i taket og løper til Kina for å kjøpe deg en ny telefon med like mye lagringsplass som mange ultrabooker, er det par ting du bør være klar over.

For det første er Meizus nye MX3-mobil bygget for å støtte den kinesiske varianten av 3G-nettet, kalt TD-SCDMA. Dermed vil den ikke fungere i Norge. For det andre får du neppe kjøpt den via nettstedet deres JD.com heller, da de kun leverer til kinesiske adresser. 

Kraftig innmat

Skulle du mot formodning være bosatt i Kina, har mobilen mye annet spennende å by på i tillegg til den heftige lagringsplassen. Den har en 5.1-tommers skjerm, med det uvanlige 15:9-formatet, noe som gir den en oppløsning på 1800 x 1080 piksler. Den bruker en Exynos 5 Octo-prosessor, og koster omtrent 4000 norske kroner. 

Ifølge nettstedet Engadget jobber Meizu med en internasjonal mobil kalt Vivo Xplay 3S, som angivelig også vil ha 128 GB lagringsplass. 

Trenger du egentlig så mye lagringsplass på en telefon? 
Les mer om iPhone 5S - en av de få telefonene med 64 GB lagringsplass »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen