Lyssterk projektor fra Canon

Canon LV-7565 er en ny og litt spesiell projektor fra Canon. I og med at den har en lysstyrke på 5100 lumens er den egnet til bruk på steder med mye lys, for eksempel i dagslys.

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Den kan også skilte med avanserte innstillinger for optimalisering av projeksjon. Som ekstrautstyr tilbys også flere linser, samt fjernstyring via nettverk med Canons Network Imager.

Prisen på LV-7565 er per dags dato ikke kjent. Som en pekepinn kan man se på prisen på LV-7555F, en noe enklere modell, som ligger på rundt 58 000 kroner. Projektoren skal være tilgjengelig per dags dato.

Informasjon om LV-7565 fra Canon Norge

"Canons LV-7565 profesjonelle projektor gir en kraftig lysstyrke sammen med avanserte funksjoner, tilkoblingsmuligheter og fleksibilitet. Du får en eksepsjonell bildekvalitet som oppfyller alle projeksjonsbehov.

Egenskaper

Sann XGA-oppløsning og 900:1 kontrastgrad
5100 lumens og et Electromotive Turbo Brightness System
Tre lyspæreinnstillinger: Normal, stille (bare 35db) og automatisk
Avanserte tilkoblingsmuligheter med HDCP-konformitet
Fire ekstra objektiver og Network Imager (tilleggsutstyr)

Eksepsjonell bildekvalitet
LV-7565 benytter Canons eksklusive Electromotive Turbo Brightness System for å oppnå en kraftig lysstyrke helt opptil 5100 lumens. Resultatet er en eksepsjonell bildekvalitet. En sann XGA-oppløsning kompletteres av en imponerende 900:1 kontrastgrad som gir alle bilder en suveren kontrast og klarhet.

Optimal ytelse i alle omgivelser

Med tre lysinnstillinger, projiserer LV-7565 perfekt i alle situasjoner. Normal Mode er ideelt for projeksjoner på storskjermer i store saler, takket være en maksimal lysstyrke. Stillemodus, med bare 35db, er velegnet for små møterom, og reduserer projektorlyden i tillegg til at lyspærens levetid forlenges. Automodus er perfekt for filmprojeksjon ettersom mørke områder fremheves – dermed sikres rene, sorte fargetoner.

Forbedret bildebehandling

En 3D støyreduksjon fjerner ”støy” på skjermen. Fargestyringfunksjonen gir manuell kontroll med spesielle fargenyanser og mulighet for finjustering av alle farger. Automatisk bildekontroll gir automatisk justering av mørke og lyse bilder. Og Intelligent digital skarphet holder bokstaver og tynne streker knivskarpe.

Overlegen progressiv skanning

Gled deg over en eksepsjonell bevegelig bildekvalitet med en ny Progressiv skanning som også sikrer klarere ”high-vision”- bilder. Flimring reduseres ved tilkobling til et ”flettet” (interlaced) signal – som gir jevnere bevegelser, skarpe diagonale linjer og skarpe overskrifter.

Avansert multimediatilkobling

Et høyhastighets DVI-I-grensesnitt gir en direkte digital tilkobling for klarere bilder. HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)-konformitet gir full fleksibilitet for fremtidig bruk. SCART-standard konformitet gir enkel tilkobling til et stort utvalg apparater fra ulike produsenter. En ekstern skjerm kan også tilkobles via en RGB analog terminal.

Fulle funksjoner

Andre fordeler med LV-7565 er en elektromotorisk linse-shift (1:1 til 10:0) for presis plassering av det projiserte bildet, horisontal og vertikal Keystone-korreksjon, meget fleksible bildeinnstillinger og egendefinert logovisning ved hver oppstart.

Fire ekstra objektiver og en Network Imager (tilleggsutstyr)

Fire utskiftbare objektiver gir større kompatibilitet med en lang rekke projeksjonsomgivelser. Og Canons Network Imager gir en suveren fjernbetjening og kontrollmuligheter, med enkel betjening gjennom et nettleser-grensesnitt."

(Kilde: Canon Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen