Lysende GeForce 6800 Ultra

For en stund siden ble det klart at Gainward tilbyr to råskinn basert på den nyeste grafikkbrikken fra Nvidia, GeForce 6800 Ultra. CoolFX PowerPack! Ultra/2600 "Golden Sample" er utstyrt med 256 MB GDDR3 minne og klokkes på 450- og 1200 MHz. Denne versjonen leveres som standard med vannkjøling og kan i tillegg utvides til CoolPC som også kjøler prosessoren.

Den luftkjølte versjonen klokkes på 430- og 1150 MHz. Prisen ser ut til å være henholdsvis 899- og 599 Euro. Dette betyr at man må bla opp med nærmere 7-8000 norske kroner for den råeste modellen.

Ifølge X-bit labs har det dukket opp ny informasjon om Gainwards nye kort. Toppmodellen vil bli levert med røde lys som gir en ekstraeffekt. Disse integreres i form av en plate som settes direkte på kortet, over transistorer og kjølesystem. Entusiaster bør dermed ha litt ekstra å glede seg til dersom man har planer om å gå til innkjøp av Gainward. Prisen kan imidlertid synes noe stiv ettersom lignende kort trolig kommer til å bli solgt til nesten halvparten av prisen innen relativt rimelig tid.

Modellene ser ut til å være i salg i Norge ved månedsskiftet.

 

(Kilder: Gainward, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen