Lys opp i mørket

Mobilkameraer flest tar ikke så fryktelig gode bilder i mørket. Selv med innebygget kameralys blir bildene ofte kornete og uklare. Og om telefonen din ikke har lys innebygget, kan du ofte bare glemme å ta bilder i dunkelt lys.

Dette problemet mener nå et amerikansk firma at de har funnet løsningen på. Phlash er - som navnet antyder - blits til mobiltelefonen, slik at du kan ta bilder selv i stummende mørke. Produsenten lover at deres løsning gir tolv ganger mer lys enn et vanlig kameralys.

Phlash er ikke den elegante løsningen med ekte bilts montert i telefonens bunnplugg, slik som Sony Ericsson og Siemens tilbyr. Det nye kameralyset skal nemlig bare klistres på mobiltelefonens bakside. Det er heller ingen synkronisering med mobilkameraet, slik som moblprodusentenes egne blitsløsninger gir. Som det står på hjemmesidene til Phlash: " Den synkroniserer ikke. Du gjør det". Dermed må du selv trykke på en knapp for å lyse opp motivet ditt.

Om du nå klør etter å få tatt flere bilder, kan du kjøpe Phlash fra produsentens hjemmesider for i underkant av 200 kroner ($30).

(Kilder: Phonephlash.com, Mobilewhack.com)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen