Lys i enden av BenQ-tunnelen?

Alternativ tekst mangler

Det kan se ut til at det er lys i enden av BenQ-tunnelen. I følge ComON.dk ser en gruppe investorer på muligheter for å redde BenQ Mobiles konkursrammede tyske avdeling, tidligere Siemens Mobile.

BenQ Mobile i Tyskland ble sendt til skifteretten av moderselskapet, taiwanske BenQ, i fjor. Siden den gangen har fremtiden til det som en gang var Siemens Mobile vært uviss. Styreren for konkursboet satte frist til 31. desember 2006 for dem som eventuelt vill kjøpe selskapet.

Datoen kom og gikk, men ingen investorer hadde meldt sin interesse for BenQ Mobile. Det så dermed ut til at hele selskapet ville gå i graven.

Men nå kan det altså se ut til at en investorgruppe er villig til å gå inn i selskapet for å hindre konkurs. I følge nettstedet er det neppe snakk om at de vil ta over hele BenQ Mobile, men heller kjøpe en del av det. Hva dette vil bety for BenQ Mobiles fremtid er fortsatt uvisst.

I følge Martin Prager, BenQ Mobiles konkursforvalter, har gruppen nemlig ikke lagt inn bud, men bare meldt sin interesse.

(Kilde: Mobilsiden.dk, ComON.dk)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen