Lyntest: Offisiell Yr på Iphone

Lyntest: Offisiell Yr på Iphone

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er ikke noen overflod av norske applikasjoner til Apple Iphone 3G. For snart tre måneder siden dukket det imidlertid opp en applikasjon som ga deg værvarselet fra Yr.no. Denne var utviklet av det norske selskapet Polleo og baserte seg på rådataene fra Yr.

En offisiell Yr-applikasjon til Iphone har derimot latt vente på seg. Nå er den imidlertid sluppet. Norske Apps har utviklet den offisielle applikasjonen i samarbeid med Yr.no. Vi har tatt en kjapp test av den.

Vet hvor du er
Applikasjonen er gratis og kan enkelt lastes ned via Itunes (link i Itunes). Den er kjapt i gang og gir deg umiddelbart tilgang til været i Oslo. Det er jo greit nok, selv om det for så vidt bor folk utenfor hovedstaden også.Da er det greit å vite at det er mulig å få værvarsel fra hele 11.000 byer, tettsteder og reisemål fra inn- og utland. Dette står i sterk kontrast til Nweathers 2.147 byer og tettsteder.

Søket er enkelt tilgjengelig fra applikasjonens hovedside og den gir forslag til steder etter hvert som du taster inn stedsnavnet. Du kan også søke opp værvarselet på stedet du er ved hjelp av GPS-funksjonen i telefonen.

Ved å vri skjermen 90 grader mens du er inne på et varsel får du opp meteogrammet for de neste 48 timer.Død over Nweather
Applikasjonen er helt tydelig spesiallaget til Iphone. Den er like elegant, lekker og enkel som de beste applikasjonene til telefonen. Skal vi klage på noe må det være mangelen på langtidsvarsel. Dette var forøvrig et problem da vi testet Nweather tidligere.

Uansett er Yr.no-applikasjonen overlegen Polleos versjon. Hvis denne skal overleve fremover har selskapet litt av en utfordring.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen