Lydplanke med 3D-støtte

YSP-2200 er navnet på Yamahas foreløpig siste tilskudd til AV-verdenen. Det er en såkalt digital lydprojektor (Digital Sound Projector™), og har en lydplanke som er rimelig slank og elegant med en høyde på 8,89 cm. Produktet har blant annet støtte for 3D-Blu-ray og tapsfrie formater med 7.1-lyd.

Den digitale lydprojektoren fra Yamaha består av en lydplanke med 16 innebygde høyttalere som har hver sin digitale forsterker, samt en separat subwoofer. Sammen skal disse elementene visstnok skape 7.1-surround ved hjelp av å reflektere ulike lydkilder via vegger og inn i forbrukerens ører. Det er med andre ord ikke ordentlig 7.1-lyd det er snakk om, men heller en slags etterlikning for de som ikke vil dekke til stuen sin med høyttalere.

Tapsfrie lydformater som DTS-HD og Dolby TrueHD vil få full dekoding med YSP-2200, som også har 11 såkalte Cinema DSP-programmer – ulike innstillinger som gjør at man kan skreddersy sin auditive opplevelse for musikk, film og spilling.

Det følger med fire HDMI 1.4a-innganger og én utgang på YSP-2200, hvilket innebærer at den har full og fleksibel støtte for 1080p og 3D-Blu-ray. Andre egenskaper inkluderer en Music Enhancer-funksjon som skal forbedre kvaliteten på for eksempel MP3-filer, og en dokkingport hvor man kan plassere tilbehør som dokkingstasjoner for Ipod.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Yamaha YSP-2200 vil få en pris på over 6000 kroner, og det er foreløpig uklart når eller om den vil komme til Norge.

(Kilder: Akihabara News, Engadget, Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen