Lydbøker på mobilen

Bokilur lanserte sin lydbokstjeneste i fjor, og har allerede en flere besteselgere på salgsmenyen. For dem som liker å lese Mankell eller Marklund på originalspråket er det bare å laste ned – dersom man har en mobil med nok minnekapasitet.   Men hvorfor skal nordmenn som holder ut å lese krimbøker av Unni Lindell måtte få dem som lydbøker på mobilen i svensk oversettelse? Er ikke påkjenningen stor nok på norsk?   

Bokmerke
Bokilurs program har en funksjon som gjør at du hele tiden skal huske hvor i den aktuelle boken du befinner deg. Når du lukker boken, åpnes den igjen på det samme stedet neste gang du benytter programmet – og om mobilen din ringer mens du hører på en lydbok, kan du når samtalen avsluttes gå direkte tilbake til der du slapp. 

Pris
Det er mulig å prøvelytte deler av bøkene gratis, men for å kjøpe for eksempel en novelle med en times høytopplesning, koster det 50 kroner. Bokilur tilbyr også pakkeløsninger hvor du betaler om lag 350 kroner for ti bøker. Utover prisene for selve bøkene, belastes man også for datatrafikken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen