Lydanlegg med Bluetooth og USB


Sony Micro Hi-Fi

Det nye komponentsystemet til Sony har naturligvis de "vanlige" funksjonene som radio- og CD-spiller, men også støtte for USB og Bluetooth. Dette gjør at man kan spille av musikk fra datamaskiner, minnepinner, musikkenheter og mobiltelefoner.

Bluetooth-delen bruker A2DP, noe som sikrer interoperabilitet mellom mikroanlegget og Bluetooth-enheter fra andre produsenter. Det finnes imidlertid flere måter å overføre lyd fra PC-en til stereoanlegget på, og vi har tidligere omtalt Acoustic Energy Wi-Fi Internet Radio som benytter det trådløse nettverket for å finne nettradiostasjoner og lokale musikkfiler.

Anlegget støtter imidlertid også AVRCP, som gjør at anlegget kan fjernstyres fra mobiler, PC-er, hodesett og andre Bluetooth-enheter.


Klikk for større bilder

Mikroanleggets CD-spiller er toppmatet, en løsning som klart begrenser stedene anlegget kan plasseres. Finishen er sølvfarget med innfelling i brun marmor. For øvrig kan det kanskje diskuteres hvor lite systemet er, med høyttalere veier systemet faktisk inn på nesten 8 kg.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

(Kilder: FCC og Dailytech)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen