Lyd for pappskaller

Var du en av dem som kjøpte deg bærbare høyttalere i sommer? Da fant du kanskje ut at de ikke er så bærbare likevel. De er kanskje små og nette der de ligger på gresset i parken, men når du skal frakte dem med deg rundt om, finner du fort ut at de er som en stor irritrerende stein i vesken, sekken eller hvor du har dem.

Muji har løsningen for deg. De har laget et sett høyttalere av papp. Dette gjør de lette og sammenleggbare. De trenger heller ikke batterier, så det er bare å plugge dem i MP3-spilleren. Fordelene med papphøyttalere står formelig i kø. Når de ikke er i bruk kan de demonteres og legges sammen, akkurat som melkekartongen. Dessuten kan du sende dem sammen med papiravfallet om du skulle bli lei dem.

Et par ulemper er det likevel. De vil muligens ta sin død av et møte med sommerregn. Du bør ikke røyke i nærheten av dem. Skulle noen være så uheldige at de tråkker på dem, er de mer eller mindre ødelagt. Og sist, men absolutt ikke minst: Muji papphøyttaler-eiere rapporterer om at lydkvaliteten er noe av det dårligste de har hørt.

Hvis du ikke lar deg skremme av de negative sidene, og har lyst til spandere nærmere 300 kroner ($42) på et par papphøyttalere, får du kjøpt et sett fra MoMa store.

(Kilder: Engadget.com, Momastore.org)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen