Lycos Cinema lanseres denne uken

Alternativ tekst mangler

Nettportalen Lycos har i de senere årene tapt terreng i søkemarkedet, i konkurranse med blant annet Google og Yahoo. Nå har Lycos bestemt seg for å satse på en tjeneste innenfor fenomenet "sosiale nettverk", i likhet med mange andre for tiden.

Lycos driver nå med utvikling av videokanalen Lycos Cinema med innebygd chat-mulighet - en tjeneste som først og fremst er rettet mot ungdom.

Den nye tjenesten har fått adressen cinema.lycos.com, og gjør at flere brukere kan se på en film samtidig, og kan diskutere filmen i et chat-vindu. Tanken er at brukerne på den måten selv kan delta aktivt i filmopplevelsen.

Brukerne vil senere - trolig i desember eller januar - få muligheten til å laste opp sine egne videoer. Det er også planer om å tilby videoutleie med blant annet TV-serier.

Lycos Cinema skal skille seg fra tjenester som YouTube i det at tjenesten vil tilby hele spillefilmer. I den forbindelse skal Lycos allerede ha skaffet seg rettigheter for å vise rundt tusen filmtitler, og har planer om å legge til rettigheter for ytterligere tre tusen titler.

Lycos Cinema skal etter planen lanseres denne uken og den vil da kreve en Windows-basert PC med Internet Explorer 6 eller nyere, pluss Windows Media Player 10 og Adobe Flash Player 8.

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen