Luksusrusser

Luksusrusser

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Vertu har fått selskap, denne gangen av det russiske selskapet Gresso. Telefonen som skal få rikinger og kjendiser til å bla opp tusenlapper i fleng heter Gresso Luxury Phone.

Mobilen skal være laget i gull og en lettere porøs afrikansk tresort. Det ser bra ut, men er trolig ikke det mest solide byggematerialet for en mobiltelefon.

Tynn
En av plussene med Gresso er at mobilen ikke er mer enn 10 millimeter tykk. Gullplatene er tydeligvis kjevlet godt sammen, og treet høvlet godt ned.

Ettersom telefonen er laget i tre finnes det ikke to identiske mobiltelefoner. Er du ute etter en mobil som skiller seg fra alle andre, er Gresso verdt en ekstra titt.

Skjermen derimot ser liten og ikke spesielt imponerende ut. Den skal være laget i ripefritt safirglass, så pen er den trolig allikevel.

Velutrustet
Gresso er en luksuriøs russisk mobiltelefon. Allikevel kan du bruke den overalt i verden. Ifølge selskapet skal den også være godt utrustet med gode funksjoner.

Gresso har fem modeller i porteføljen sin, men inntil videre vil de bare bli solgt i russiske varianter. Prisen og tilgjengeligheten er ikke kjent, men du må kunne russisk før du tar den i bruk, så et russiskkurs vil kanskje være en god start.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen