Luksusmobil i 140 gram rent gull

Syns du Nokia 8800 er billig? Mener du det er for lite glamour i designet til Vertu? Da trenger du en mobiltelefon fra sveitsiske Goldvish. Denne produsenen har spesialisert seg på å lage telefoner i edelt metall og svindyre steiner.

Ta for eksempel Illusion-serien til selskapet. Disse telefonene er laget i gull, og kommer med et drøss diamanter. Intet mindre enn 140 gram gull er brukt i hver enkelt telefon, noe som gjør at vektnålen stokker på 198 gram per telefon. Om du foretrekker gult, hvitt eller rosefarget gull, eller eventuelt platina, er opp til deg.

På telefonens bakside finner du detaljer i ekte krokodille- eller pilskateskinn. Glasset foran skjermen er naturligvis laget i safirglass. Tallene på tastene er utformet i diamanter.

På spesifikasjonslisten finner du en skjerm med 176 x 220 pikslers oppløsning, firebånds GSM-støtte, EDGE, USB-støtte og blåtann. Telefonene har i tillegg innebygget kamera, mp3-spiller og FM-radio. Med i esken får du et minnekort på 2 GB. Hvem som står bak maskinvaren inni telefonen er usikkert.

Som seg hør og bør opplyses det ingenting om pris. Om du er typen til å vurdere en telefon fra Goldvish, er du naturligvis ikke så opptatt av hva ting koster.

Du kan lese mer om en av Goldvish sine andre telefoner i artikkelen "Mobil til 8 millioner kroner".

(Kilder: Goldvish.com, Sybarites.com, Gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen