Luksusmaskin fra Dell
Teknofil

Luksusmaskin fra Dell

Apple Macbook Air fikk mye oppmerksomhet da den kom på markedet i fjor. Den syltynne maskinen ble lansert som en meget mobil bærbar da Steve Jobs dro den ut av en manillakonvolutt. Nå kommer Dell med sin utfordrer.

Lite informasjon om lekker maskin
Dell har lenge annonsert sine bærbare som vil få navnet Adamo på nettsiden Adamobydell.com. Det har derimot vært lite informasjon på banen med henhold til hva slags maskiner det er snakk om og hvilken prisklasse. Det var helt til Dell viste frem maskinene under årets Ces-messe. Under regelen se men ikke røre kunne flere medier melde om at dette er snakk om en gjennomført tynn liten sak som satser på de kjøpesterke kundene på markedet.


Nå er det klart at maskinene også vil bli lansert for markedet. I første omgang vil Dell lansere en 13 tommers utgave av maskinen den 26. mars. Ifølge Statesman bekrefter Dells talsmann Bob Kaufman at dette kun er starten.

- Dette er kun det første produktet av flere, sier han ifølge avisen.

Nordmenn må vente
Maskinen vil i første omgang lanserer i 24 land, men Norge er foreløpig ikke et av disse. Ifølge Dell Norge er det ikke satt noen lanseringsdato for maskinene her i landet.

Dell Adamo vil få en utsalgspris på rundt 13.500 kroner i USA. Dells prioritet har vært å fokusere på stil og design. Selve innmaten i maskinene er ikke kjent, men maskinen er utstyrt med tre USB-porter og en sata-inngang. Skjermen, som går fra kant til kant, vil få HD-oppløsning.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen