Luksus-Razr i norske butikker

Motorola Razr2 V8 Lux er nå tilgjengelig i norske butikkhyller. Mobilen har et eksklusivt materialvalg og fremstår som både elegant, individuell og eksklusiv. Her er det da følgelig pyntet i ekte gull på en skinnende, sort flate. Det er riktignok designdetaljene, blant annet i de forskjellige materialene, som gjør at denne mobilen skiller seg ut blant andre mobiler i hyllene.

Les mer:

- Lekker og lynrask
- Mer luksus fra Motorola
- To nye luksusmobiler fra Nokia

Passer i julen

- Vi føler at julen er helt riktig tidspunkt for å lansere en ny designmobil. Razr2 V8 kombinerer de absolutt nyeste funksjonene med unik og personlig design, som gjør sitt til at den skiller seg fra mengden med det lille ekstra man vil gi både seg selv og andre til jul, sier Paul Essebaggers, salgssjef for Motorola Mobile Devices i Norge.
Essebagger har også ved en tidligere anledning fortalt til Mobilen.no at V8 Lux blir sannsynligvis å finne under mange juletrær i år.

Bluetooth-headset følger med

Denne spesialversjonen av Razr2 leveres med en sort Motorola H680 Bluetooth-øretelefon med detaljer i 18 karat gull. H680 byr på opp til åtte timers taletid og åtte dager standby. Prisen på denne luksusmobilen ligger på 5.500 kroner uten abonnement, men da får du som sagt med en Bluetooth-øreplugg, som ville ha kostet  rundt 1000 kroner, i tillegg til en mobilveske i skinn.

Den mindre luksuspregede utgaven av mobilen er testet av oss her, og holdt til terningkast 4. Luksusutgaven får riktignok to gigabyte lagringskapasitet, og bør absolutt være verdt en titt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen