Lukket visning av NV40

Ifølge Beyond3D ble det tidligere denne måneden sagt at Nvidias Jen-Hsun Huang skal ha bekreftet lanseringen til NV40 som "i løpet av et par måneder". Indikasjonene på at NV40 faktisk ikke vil bli lansert på CeBIT-messen ble dermed forsterket betraktelig.

Det ryktes nå hos The Inquirer at NV40 kun vil være tilgjengelig på CeBIT-messen for spesielt inviterte som har signerte såkalte "non disclosure agreements" - NDA. Man skal visstnok ha fått bekreftet dette av kilder nær Nvidia. De spesielt priviligerte samarbeidspartnerene som får denne æren er foreløpig ikke kjent.

Man tror nå at Gamers Developers Conference konferansen i april vil være et aktuelt sted å lansere både NV40 og ATI R420. Grunner til at kortet ikke ser ut til å bli introdusert offentlig på CeBIT kan være flere, kanskje at man ønsker å selge unna flest mulig av de "eldre" produktene. Den første versjonen av NV40 ser allikevel ut til å bruke AGP-grensesnitt, mens oppfølgeren, NV45, kommer til å bli basert på PCI Express grensesnitt.

For kort tid siden ble det meldt at NV40 så ut til å få svært sterke egenskaper med tanke på behandling av video. Du kan lese mer om dette her: NV40 med sterke video-egenskaper.

Forhåpentligvis vil det komme flere opplysninger om NV40 sine spesifikasjoner og introduksjonsdatoer i løpet av CeBIT. Man selvsagt også drømme om en aldri så liten lekkasje fra det lukkede rommet der Nvidias neste-generasjons grafikkbrikke skal demonstreres...

 

(Kilder: The Inquirer, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen