Dette er siden som møter deg dersom du går til adressen ludomobil.no
Dette er siden som møter deg dersom du går til adressen ludomobil.no (Bilde: Ludo)

Ludo inntar mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I november i år kunne tidligere Chess-gründer Idar Vollvik melde at han og en rekke tidligere ansatte i mobiloperatøren Chess ville starte en ny lavprisoperatør kalt Ludo. Vollvik lovet da at selskapet skulle være i gang i løpet av få dager. Snart én og en halv måned senere er operatøren fortsatt ikke i drift.

Tilsynelatende oppe

I dag kunne imidlertid årvåkne mobilkunder tilsynelatende bestille abonnementet Grønn Ludo Kontroll på underside av Ludo. Operatørens egne nettsider er fortsatt ikke oppe, og det ligger ikke vedlagt noen vilkår eller kontaktinformasjon for selskapet på bestillingssidene. I tillegg kan nettstedet Mobilen.no melde at selskapet ikke har registrert seg hos Post- og Teletilsynet, noe som er påkrevd for at en skal ha lov til å drive operatørvirksomhet i Norge.

I følge Vollvik skulle Ludo også bli en av Norges billigste operatører. Men dersom prisene som er lagt ut på sidene til Ludo er korrekte vil abonnementet på de fleste måter kunne sidestilles med andre lavprisabonnement, og skiller seg ikke på noen måte ut som særdeles billig. Blant annet er det et etableringsgebyr på 99 kroner og ringepriser på 0.36 kroner som trekker opp, sammen med en datapris på 6 kroner per MB.

Usikker hvem som er utleier

Det kommer ikke frem hvilken operatør Ludo leier nett av. I november gikk spekulasjonene i om dette ville bli Telenor.

(Kilde: Ludomobil)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen