Ludo er begjært konkurs

Ludo er begjært konkurs

Er dette slutten på Vollviks mobileventyr?

Idar Vollviks mobilselskap Ludo begjæres konkurs, skriver Dagens Næringsliv i dag.

Det er Ventelo som begjærer Ludo konkurs, etter å ha leid ut sitt mobilnett til Ludo uten å få betalt for leien. Ventelo skal ha mellom 15 og 20 millioner kroner til gode hos Vollviks selskap.

– Vi har vært veldig tålmodige med å finne en løsning. Det har ikke vært vilje fra eierne til å skyte inn mer kapital i Ludo. Selskapet kan ikke fortsette å drive for vår regning, sier Ventelo-sjef Stig Herbern til Dagens Næringsliv.

Det er ikke første gang Ludo er begjært konkurs, men tidligere har Vollvik klart å skaffe penger i siste liten, slik at begjæringene er blitt trukket. Om han klarer det denne gangen, er usikkert.

– Kundene må finne nytt mobilselskap

Post- og teletilsynet skriver i en melding i dag at de er kjent med at Ludo Mobil kan bli stengt ute fra mobilnettet fredag 3. februar, og at kundene i Ludo derfor selv må melde overgang til et annet selskap, for ikke å stå uten teleforbindelse. Etter regelverket skal kundene egentlig ha minst en måneds varsel hvis de risikerer å miste forbindelsen.

– PT kan ikke se at Ludo etter regelverket har varslet sine kunder om at de kan bli stående uten mobilforbindelse. Kundene har dermed svært kort tid på seg til å finne et nytt mobilselskap og abonnement, skriver tilsynet i meldingen.

Post- og teletilsynet sier kundene kan velge å bli kunde direkte i Ventelo, som har leid linjer til Ludo, for å være sikre på at de har et abonnement som fungerer.

Les også: Vollvik selger ikke Ludo

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen