Ludo reddes av Telia Sonera

Ludo reddes av Telia Sonera

Ventelo stenger nettleveransene til Ludo, men Vollvik skaffet ny nettpartner i siste time.

Tidligere i dag ble det kjent at Ventelo ville stenge Ludo ute fra sitt mobilnett fra 29. februar. Nå har Idar Vollvik inngått en avtale med ny nettleverandør. Ludo Mobils kunder mottok i dag denne meldingen på SMS:

"Jippi! Du er trygg, kjære Ludo-kunde! Løsning er på plass, og du vil få summetone fra ny nettleverandør. Du vil motta informasjon om kort tid om hvordan dette blir gjennomført i praksis. Men vær trygg – Ventelo-saken vil ikke få noen innvirkning på din mobiltilgang! Idar/Ludo mobil"

Ifølge Digi.no skal det være svenske Telia Sonera som nå overtar etter Ventelo. Telia Sonera eier NetCom og Chess i Norge.

PT ga klarsignal til stenging

Tidligere i dag sendte Post- og teletilsynet (PT) ut en melding om at de ikke har mottatt bekreftelse fra LUDO mobil på at kundene er varslet om at de kan stå uten mobilforbindelse om en uke.

Bekreftelsen skulle vært tilsynet i hende innen onsdag 22. februar kl. 09.00. Når ikke det er skjedd, har PT gitt Ventelo tillatelse til å stenge ute LUDO fra sitt mobilnett fra 29. februar.

– Ventelo ser ingen annen mulighet enn å forholde seg til vedtaket fra Post- og teletilsynet, og vil stenge ned leveransene fra onsdag 29. februar for å begrense egne tap, skriver Ventelo i en pressemelding på sine sider.

Ventelo skriver også at de ikke finner grunnlag for å trekke konkursbegjæringen mot Ludo Mobil, samt tre andre selskapet i Ludo-systemet; Ludo Group AS, Vollvik Invest AS og Tantor65 AS. Konkurssaken vil finne sted i Bergen 1. mars.

Les også: Ludo er begjært konkurs og Kan ha mistet en tredjedel av kundene

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen