Lovlig filmnedlasting til Norge

Selskapet Film2Home har startet opp en filmnedlastingstjeneste i samarbeid med Warner Brothers, skriver Nettavisen.

Supermann åpner ballet
Dermed kan du kjøpe film på din egen pc, uten å måtte tusle ut i regnet eller slite med å huske på å levere den lånte filmen tilbake. Du kan selvsagt også koble pc-en til tv-en, slik at du får sett filmen på en større skjerm. 

Her kan du lese mer om kabler og tilkoblinger. 

Prisen kommer til å ligge mellom 79 og 139 kroner per film. Åpningstilbudet er ”Superman returns” for 99 kroner. 

Ikke mest filmer
I løpet av ett år skal rundt 200 titler være tilgjengelig på tjenesten – ikke et uendelig utvalg med andre ord. Film2Home håper etter hvert at flere filmstudioer vil selge film gjennom deres tjeneste.
Kvaliteten på filmene er ikke verst, men du må ha Windows Media Player for å spille dem av. Da vil du få en kvalitet omtrent på samme linje som en vanlig dvd-film. 

Det du ikke får med, er ekstramaterialet som ligger på de vanlige dvd-ene, og av redsel for piratkopiering er filmene du kjøper hardt beskyttet med kopisperrer. 

Unødig trøblete
Det skaper trøbbel for vanlige brukere. Du kan nemlig ikke brenne ut dvd-ene du kjøper på en plate, og på den måten se film hos kompiser. Du kan heller ikke overføre filmen til en annen pc, eller lade dem over til håndholdte mediespillere. 

Om du kjøper ny datamaskin eller disken din krasjer, må du ringe kundetelefonen hos Film2Home for å få overført filmene igjen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen