Lover shopping med mobilen

Alternativ tekst mangler

Ved hjelp av teknologien BankID kan du signere avtaler elektronisk på internett, som for eksempel i nettbanken eller i en nettbutikk. Snart får du muligheten til å gjøre det samme via mobiltelefonen.

BankID og Telenor har nemlig inngått et samarbeid som gjør at Telenor-kunder i fremtiden ikke behøver annet enn mobiltelefonen sin for å signere avtaler og identifisere seg elektronisk. Samarbeidet mellom BankID og Telenor er i følge BankID det første samarbeidet av denne typen i verden.

Foreløpig er det ingen andre operatører som har meldt sin interesse for BankID. Men teknologien er tilrettelagt for at andre operatører også kan inngå den samme avtalen med BankID, sier Telenor og BankID i pressemeldingen sin.

- Å stå i kø for å betale regninger er forlengst historie, sier Arne Skauge, administrerende direktør i Finansnæringens Hovedorganisasjon, som sammen med Sparebankforeningen står bak BankID.

Ikke før 2008
Drømmer du om å kunne betale regningene dine eller handle på internett rett fra mobiltelefonen, bør du ikke glede deg for tidlig. BankID til mobiltelefoner vil nemlig ikke bli tilgjengelig før 2008.

Mer informasjon om hva BankID er og hvilke banker som allerede støtter teknologien, finner du på BankIDs egne nettsider.

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen