Lover enklere utskrifter

Siemens annonserte nylig at de har inngått et samarbeid med den store foto- og skriverprodusenten Canon. Brukere av kameratelefoner fra Siemens skal trådløst kunne skrive ut bilder tatt med mobilen.

Den nye løsningen vil gjøre det mulig å sende dokumenter og bilder direkte fra telefonen til skriveren. Kommunikasjonen skjer trådløst via blåtann eller infrarød. Dette er en funksjon som har blitt stadig mer vanlig i fotoprintere den siste tiden.

Salget av kameramobiler har skutt i været det siste året, og Canon ser nå sitt snitt til å ta sin del av kaka. Kameratelefoner får stadig bedre oppløsning og gir nå bilder av så god kvalitet at det er mulig å få både klare og detaljerte utskrifter.

Kameramobiler fra Siemens av typen S65 og SF65 kan brukes mot Canons fotoskrivere, som for eksempel modellene PIXMA iP90 og SELPHY DS700. Førstnevnte skriver har en vekt på bare 1,8 kg og er 52 mm tykk, med en oppløsning på inntil 4800x1200 dpi.

Den kompakte størrelsen skal gjøre det enkelt og praktisk å ta med seg skriveren slik at man kan skrive ut bilder på hytta, eller hvor man måtte befinne seg. En blåtann-adapter må integreres i fotoskriveren slik at den kabelfritt kan kommunisere med mobiltelefonen.

- Å dele bilder og fotoalbumer vil bli enklere med denne nye kompabiliteten mellom forskjellige teknologier. Bilder tatt med kameramobiler fra Siemens kan skrives ut hvor som helst takket være de lette og flyttbare skriverne, heter det i pressemeldingen.

(Kilder: Siemens, Canon)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen