Lover drastiske forbedringer

DxO er ute med en ny versjon av sitt råfilbehandlingsprogram Optics Pro, denne gang med versjonsnummer 6, og det er ikke småtteri de lover den nye versjonen skal kunne prestere.

I følge DxO skal nemlig programmet ha en ny og revolusjonerende støyfjerninsgmodul som skal kunne sette fotografer i stand til å bruke opptil ette eller to trinn høyere ISO-verdi enn de pleier, uten merkbar endring i bildekvaliteten. Som en bieffekt av måten dette oppnås på skal DxO også gi drastisk forbedret dynamikkomfang i skyggene. Sterke ord, og vi er forsiktig skeptiske, men det er nok sannsynlig at DxO har en eller annen form for ess i ermet, selv om det kanskje ikke er et like sterkt kort som de vil ha det til.

I tillegg skal DxO Optics Pro 6 gi enda bedre muligheter enn før for korreksjon av optiske feil, og gi fullstendig manuell kontroll over fortegning, lysavfall i hjørnene, fargefeilbrytning og skarphet. Programmet kommer i to utgaver, Elite og Standard, og skal være tilgjengelig tidlig i november. Det meldes også om en rabatt på 33% for dem som kjøper det før nyttår. Medregnet rabatten vil Standard koste €99 og Elite kommer på €199. Begge kan bestilles fra DxOs nettbutikk.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden for DxO Optics Pro 6.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen