Applikasjonene på startskjermen har vært ganske begrenset. Det skal Microsoft fikse på før lanseringen av Windows 8. (Bilde: Niklas Plikk, Hardware.no)

Lover bedre apper før Windows-lansering

Microsoft kommer med etterlengtet Mail-oppdatering.

Selv om lanseringen av Windows 8 er rett rundt hjørnet, har Microsoft planlagt å oppdatere omtrent samtlige av de forhåndsinstallerte applikasjonene.

Etterlengtet e-post-oppdatering

Den kanskje mest etterlengtede oppdateringen kommer til e-postprogrammet Mail. Mange som har testet det nye operativsystemet har klaget på dårlig oversikt og begrenset søk.

I den neste oppdateringen skal Microsoft ha fikset på dette problemet, og implementerer trådet visning av e-poster, full IMAP-støtte og forbedret søk.

Overhaler hele utvalget

Resten av applikasjonene får også en overhaling. Bildeapplikasjonen skal kunne beskjære og rotere bilder, kartapplikasjonen får støtte for Bings fugleperspektiv-funksjon, Bing får bedre støtte for lokale søk, finansapplikasjonen får videostøtte, nyhetsapplikasjonen får flere nyhetstilbydere samt videostøtte, i tillegg til en drøss av andre småoppdateringer.

Du kan se hele oversikten på Microsofts blogg.

Windows 8 vil bli lansert den 26. oktober, men har allerede vært fritt tilgjengelig å prøve for alle som har vært interessert. Hvis du vil prøve Microsofts nyeste operativsystem du også.

Her laster du ned Release Preview-versjonen av Windows 8

(Kilde: Microsofts blogg)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen