Løvenes konge kan forhåndsbestilles

De som har kjøpt og sett diverse Disney-filmer på Blu-ray i det siste har antakelig fått med seg traileren for den kommende Blu-ray-utgaven av klassikeren Løvenes konge som skal slippes i løpet av høsten 2011.

Disney har ennå ikke sluppet noen detaljert informasjon om hva utgivelsen kommer til å inneholde, men to forskjellige utgaver har nå dukket opp på diverse utsalgssteder på nett.

Den ene er samlingen med åtte plater på bildet ovenfor, med Løvenes konge på 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD og digital kopi, Løvenes konge 1.5 på Blu-ray og DVD, samt Løvenes konge 2 på Blu-ray og DVD. I tillegg har en vanlig utgave av Løvenes konge på Blu-ray og DVD dukket opp.


Pris og tilgjengelighet

Den store samleboksen med alle tre Løvenes konge-filmene er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Amazon.com til 75 dollar, eller 400 kroner.

Den mer ordinære utgaven er tilgjengelig for 30 dollar, eller 160 kroner. Disse utgavene vil antakelig være sone A-utgivelser, det vil si at man bør ha en sonefri Blu-ray-spiller for å spille av utgavene her til lands.

Den vanlige utgaven er å også å finne på sone-B-vennlige Amazon.co.uk, men noen pris eller mulighet for forhåndsbestilling er ennå ikke mulig der. Dette vil mest sannsynlig endre seg innen kort tid, så det gjelder å følge med.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: Blu-ray.com, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen