LoveFilm legges ned
Teknofil
(Bilde: LoveFilm.no)

LoveFilm legges ned

Strømmetjenesten legger inn årene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den Amazon-eide strømmetjenesten LoveFilm blir lagt ned. Dette melder det danske nettstedet Recordere i dag, og etter en rask titt hos LoveFilm.no, ser dette ut til å gjelde hele Skandinavia.

LoveFilm startet som en nettbasert videoutleietjeneste i 2002, men har siden beveget seg forsiktig over på strømmemarkedet. Nå har kundene fått en e-post hvor det står at tjenesten legger ned om 30 dager, det vil si 10. juli 2013.

Viaplay-tilbud

Selskapet vil ikke lenger kreve inn betaling fra kundene, og konkurrenten Viaplay later til å være rask på pletten. LoveFilm-kunder blir nemlig tilbudt en kode som gir dem tre måneders gratis prøvetid hos Viaplay.

På kundeservice-sidene skriver LoveFilm følgende:

«Vi på LOVEFiLM synes det er utrolig leit at vi må legge ned virksomheten. Vi elsker film og er stolte over å ha kunnet tilby våre kunder markedets bredeste utvalg. Vi håper at du har satt pris på produktet vårt, og kan ikke annet enn å beklage at den ikke lenger kommer til å være tilgjengelig på det norske markedet. Ettersom vi er en del av et aksjeselskap har vi dessverre ikke mulighet til å kommentere eller forklare bakgrunnen for avgjørelsen om nedleggelsen».

Konkurransen ble muligens for hard:
Netflix mener tradisjonell TV vil dø »

(Kilde: Recordere)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen