Longhorn ytterligere forsinket?

Neste Windows-versjon (kodenavn Longhorn), blir ifølge Bill Gates "big breakthrough release" og den største Windows-lanseringen siden Windows 95. Longhorn er etterfølgeren til Windows XP som ble lanset for tre år siden.

Forsinket

Mye tyder nå på at Longhorn blir først klar om to eller tre år fra nå. Microsoft er allerede kraftig forsinket i forhold til lansering av oppdatering (Service Pack 2) for Windows XP og 64-bit versjon av Windows.

Den første betaversjon av Windows Longhorn skulle lanseres i 2004, men når tyder mye på at den vil ikke lanseres før om ett år fra nå.

Det er ventet ganske store endringer i Longhorn i forhold til Windows XP. Microsoft er tidligere kjent for å nedprioritere sikkerhet, men dette skal nå endres radikalt. Den neste oppdatering for Windows XP, Service Pack 2 som skal lanseres i august 2004, skal gi en forsmak på dette.

Ny grafikkarkitektur

Longhorn skal ha en ny grafisk arkitektur (Windows Graphics Foundation) som skal gi en tredimensjoenell opplevelse helt utenom det vanlige. Microsoft ga en smakebit av den nye arktitekturen på Meltdown konferansen i Seattle.

(Kilder: eweek.com, extremetech.com, pcworld.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen