Longhorn først i 2006

  • Endret


Siden Microsoft startet å snakke om Longhorn tilbake i 2001 har lanseringen blitt utsatt en rekke ganger. I utgangspunktet var planen en lansering allerede i 2004. Longhorn vil da bli lansert 5 år etter Windows XP så dagens lys, det er lang tid. (XP SP 2 er snart tilgjengelig.)

Konsekvenser
I utgangspunktet var det meningen at Longhorn skulle bli lansert sommeren 2005, før Microsoft antydet lansering i 2005+. Nå har det blitt en gang i 2006. Analytikere mener at denne utsettelsen også vil få konsekvenser for resten av Microsoft produktene.

Blant annet vil det nok gå ytterligere et år før Longhorn server er klar det vil si 2007. Samtidig vil det nok ikke bli noen ny Office-pakke (Office 12) før Longhorn har blitt lansert, Visual Studio samme vil nok være tilfelle med Visual Studio.

Kundene
For mange brukere er det ønskelig med lengre intervaller mellom oppgraderingene. Mage opplevde det som en stor overgang når de oppgraderte til XP og ønsker derfor litt lengre intervall enn 2 år før neste oppgradering.

Det skal bli interessant å se hvordan de kundene som gikk over på den nye lisensavtalen til Microsoft kommer til å reagere. Mange vil der mene at de har allerede betalt for at oppgraderingen skal komme i løpet av 2005.

Sniktitt.
Til stadighet kommer det skjermbilder fra Microsoft. Dette er noen av de siste bildene som har kommet ut av Longhorn.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen