Longhorn forsinket?

Windows Longhorn

Det har gått en del rykter om at neste store Windows-versjon etter Windows XP, nemlig Windows Longhorn, skal være ytterligere forsinket.

Når forteller Microsoft at de har aldri gått ut med noen offisiell lanseringsdato for Windows Longhorn. De mener de har hele tiden sagt at lansering skal skje i løpet av noen år, uten å ha fastsatt noe årstall.

Ryktene om forsinkelser skal ha hatt sin opprinnelse i en rekke uttalelser fra ulike talsmenn fra Microsoft, uttalelser som pressen skal ha tolket på sin måte.

Microsoft forteller nå at lanseringsdato av Longhorn ikke er bestemt. Denne Windows-versjonen skal være såpass forskjellig fra tidligere Windows-versjoner, at utviklingen vil ta den tid den trenger. 2005 skal være Microsofts mål, men er ikke noen offisiell lanseringsdato.

Microsoft skal etter planen avsløre en rekke detaljer i Windows Longhorn og levere testversjon til utviklere, på "Professional Developers Conference" (PDC) konferansen 26. - 30. oktober 2003. Men det er først når Windows Longhorn beta 1 skal lanseres neste år, at Microsoft skal kunne bestemme en lanseringsdato. Microsoft må nemlig først ha tilbakemelding fra brukere av testversjonen, før de vet hvor mye tid de trenger før en endelig lansering av Longhorn.

Les også "Status for Windows Longhorn".

(Kilde: Wininformant.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen