Lonely Planet skal hjelpe deg å finne interessante reisemål. (Foto: Günay Mutlu)

Lonely Planet til Nokia-telefoner

Lonely Planet

Lonely Planet er en av de desidert største utgiverne av reiseguider, og har til nå gitt ut over 500 titler på 8 forskjellige språk.
Det selges årlig over seks millioner bøker i Lonely Planet-serien.

(Kilde: Wikipedia)

Mobiltelefonen kommer stadig nærmere å være en fullverdig reiseguide. Med kart og GPS-mottakere finner du frem i gater og smau, og mye av kartprogrammen har også nyttig informasjon om alt fra sykehus til nærliggende resturanter.

Telefonene har likevel ikke vært i nærheten av å kunne tilby like mye informasjon som en god reisehåndbok. Det ser ut til å kunne endre seg.

Lonely Planet på skjermen

Lonely Planet har nemlig inngått en avtale med Nokia, som går ut på å sy reiseinformasjon fra bøkene inn i kartprogramvaren Nokia Maps. Dermed kan du søke opp severdigheter i byen du befinner deg i, starte GPS-en og bli geleidet til målet.

Lonely Planet-innholdet skal gjøres tilgjengelig for nedlastning i disse dager. Prisen vil bli på €7,99, som tilsvarer rett over 60 norske kroner, per destinasjon. Det skal i første omgang lanseres guider for over 100 destinasjoner, og det vil komme flere i tiden fremover, ifølge Nokia.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen