Lokker mobilkunder med gratis flyreiser

- En unik sjanse til å kurere reisefeberen, skriver Marit Wetterhus, administrerende direktør i Call Norwegian, i en pressemelding . En av de som tegner nytt abonnement hos Call Norwegian i februar vil nemlig vinne en såkalt gullbillett. Denne gir ett års ubegrensede flyreiser med Norwegian for én person, skatter og avgifter inkludert.

Ikke bindingstid
Men selv om tilbudet kan virke forlokkende skal du være klar over at abonnementet koster 588 kroner årlig. Dette beløpet kan du riktig nok ringe for, ettersom det ikke er en månedsavgift men en minstefakturering på 49 kroner i måneden (tilsvarer én samtale a 2,5 minutter daglig).

Det er heller ingen bindingstid, så du kan avvikle abonnementet når du selv måtte ønske.

Synergi
Salgs og markedssjef i Call Norwegian, Erik Haugen, sier til Mobilen.no at det er en fin synergi å kunne tilby kundene påskjønnelser i form av fordeler i morselskapet Norwegian. Selv om du ikke vinner gullbillett, så vil tre prosent av alt du bruker på mobiltelefoni og produkter hos Call Norwegian gi CashPoints med Norwegian Reward, forteller Haugen.

Norwegian Reward er flyselskapets fordelsprogram.

Fullverdig billett
I betingelsene står det at det må være ledig kapasitet på flyet for at du skal komme med, betyr det at dette er en såkalt standby-billett? – Nei, dette er en fullverdig billett. Men det må være ledig plass på flyet når du bestiller. Vi kaster ingen av flyet for å gjøre plass til den som har gullbillett, sier Haugen.

Gratis flyreiser er en lite miljøvennlig premie? – Så langt har vi ikke fått noen negative kommentarer på dette. Flyet går jo uansett, sier Haugen.

Fornøyd
En uke etter at Norwegian åpnet sitt mobilselskap er Haugen godt fornøyd med kundetilstrømningen. – Vi vet jo at det er et tøft marked, men opplever at folk har tro på merkevaren. De kjenner Norwegian som et selskap som er både billig og bra. Alle liker å reise, og med et flyselskap som eiere kan vi tilby klare fordeler, sier Haugen.

En av disse fordelene er at du får tilgang til trådløst internett på 14 flyplasser som Norwegian flyr til i Norge, så lenge du har flybillett med Norwegian. Er du ikke Call Norwegian-kunde må du betale ekstra for dette dersom du har økonomibillett.

Utfordrer
Men Call Norwegian vil neppe kunne utfordre Telenor på samme måte som Norwegian har utfordret SAS. Norwegian slipper å leie flyseter fra sine konkurrenter, slik Call Norwegian må leie linjekapasitet fra Network Norway. Network Norway skal bygge et nasjonalt mobilnett, men kjøper enn så lenge kapasitet av Telenor der selskapet ikke selv har basestasjoner.
Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen