Løgndetektor i mobilen?

Løgndetektor i mobilen?

Tjenesten, som bærer navnet ”Truthful Calls”, er basert på Nemesysco's stemmeanalysesystem. Dette er en slags følelsesdetektor som skal definere graden av ærlighet hos samtalepartneren din.

Følelsesmessige svingninger
I løpet av samtalen får du avspilt forskjellige lyder som identifiserer uttalelser som bør utforskes nærmere, og som også markerer følelsesmessige svingninger hos den du snakker med. Etter endt samtale får du tilsendt en mobilbeskjed med grafiske søylediagrammer som angir sannferdighet, stressnivå, antall upassende svar og forsøk på å unngå et spesifikt tema.

Kjærlighetsdetektor
Den samme teknologien benyttes også i KTFs nye ”Love Detector”, en tjeneste som hvert tiende sekund angivelig måler intensiteten i kjærlige følelser hos personen du snakker med. På den måten kan du få vite om kjæresten deler dine følelser. Når samtalen er avsluttet, mottar du en beskjed som viser affeksjonsnivået, og grafer som måler forskjellige egenskaper som grad av interesse, oppmerksomhet, forventning og ubehag.

SENSE-teknologi
De nye tjenestene er basert på Nemesysco's SENSE-teknologi, som på grunnlag av stemmeanalyse tolker bestemte hjerneaktiviteter. På bakgrunn av disse kan man så måle en rekke følelser, eksempelvis lidenskap, spenning, tilfredshet eller usikkerhet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen