Logitechs nye Powerplay-musematte lar deg lade kompatible mus trådløst.
Logitechs nye Powerplay-musematte lar deg lade kompatible mus trådløst. (Bilde: Logitech)

Logitechs nye musematte kan lade musa trådløst

Men foreløpig kun Logitechs to nye mus.

Spillmessen E3 pågår i Los Angeles i disse dager, og i den anledning har Logitech annonsert to nye spillmus - G703 og G903. Begge har i utgangspunktet de samme spesifikasjonene, men storebror G903 har i tillegg konfigurerbare knapper. 

Til felles har de en rapporteringstid på 1 millisekund og sensoren PMW3366, velkjent i esportmiljøet, med et DPI-omfang fra 200 til 12 000. Musene bruker Logitechs proprietære Lightspeed-protokoll på 2,4 GHz. 

Logitechs to nye spillmus: G703 og G903.
Logitechs to nye spillmus: G703 og G903. Foto: Logitech

Endelig trådløs lading 

Logitech lanserte også den såkalte Powerplay-musematten, med støtte for trådløs lading. Det krever imidlertid at du bytter ut loddene under musene med den såkalte Powercore-modulen, som klikkes på med magneter. 

Det er i utgangspunktet ikke ulikt det Corsair viste frem på Computex-messen i Taiwan nylig, men der var det kun et hjørne av musematta som kunne brukes til lading, så musa kan i praksis ikke lades under bruk, slik Logitechs system legger opp til. Men Corsair-matta bruker til gjengjeld Qi-standarden, så den kan også lade opp kompatible mobiler. 

Powerplay-matta leveres i en pakke med basen, Powercore-modulen, en hard musematte og en musematte av tøy. Selve Powerplay-modulen har også en egen 2,4 Ghz-mottaker, slik at du slipper å plugge en ekstra USB-plugg i PC-en. 

Foreløpig er det kun G703 og G903 som er støttet. Om du ikke har lading tilgjengelig, skal musene kunne holde i 32 timer på en lading, så du bør være greit forsynt også for en helg med spilling. 

Tilgjengelig i august 

G703 og G903 skal lanseres i løpet av denne måneden, til henholdsvis 99 og 149 dollar. Vi har ikke norske priser enda, men 149 dollar i Logitechs amerikanske nettbutikk tilsvarer i skrivende stund 1899 kroner i den norske. Musene krever for øvrig Windows 7 eller Mac OS 10.8 eller nyere.

Powerplay skal dukke opp i august, og vil koste 99 dollar. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen