Logitech satser videre på spillutstyr

G-serien til Logitech består fra før av høyttalere, mus, bilspillratt og det populære G15-tastaturet. Nå utvides serien med fire nye medlemmer, bestående av et enhåndstastatur, et fulltastatur, en mus og et hodesett.

Logitech G19

G19 tar over for G15 som spilltastatur. Det har 12 makrotaster og en spillmodus som deaktiverer Windows-tasten. I likhet med forgjengeren har det også en LCD-skjerm, som denne gangen er på 320x240 piksler og skal kunne vise bilder og video.

Logitech G9x

Musen er en ny utgave av G9-musen som har fått oppgradert sensoroppløsningen til maks 5000 DPI. Denne kan forøvrig justeres trinnvis, helt ned til 200.

Den har også innebygd minne til lagring av profiler, og muligheten for vektjustering. LED-lamper i ulike farger skal kunne tilpasses spillerens personlige smak.

Logitech G35

Det nye hodesettet får støtte for 8-kanals Dolby Headphone-surroundlyd, og utvidelse av vanlig stereolyd ved hjelp av Dolby Pro Logic II. Den lukkede utformingen holder ut bakgrunnsstøy. For maksimal komfort under lange spillseanser kommer det også med tre ulike hodebånd å bytte mellom.

Mikrofonen har støyredusering, og den medfølgende programvaren kan forvrenge stemmen på 6 forskjellige måter, inkludert effekter som kyborg-, troll- og romekorn-stemme.

Knapper på øreklokken skal blant annet kunne justere volum, demping og surround-relaterte lydinnstillinger.

Logitech G13 advanced gameboard

Det kanskje mest spesielle tillegget til G-serien for denne gang er G13. Dette er et avansert spillverktøy i form av et enhåndstastatur som tydelig slekter på kontrollere som Belkins Nostromo Speedpad. Tastaturet har en rekke makroknapper, tommelstikke, egen LCD med 160x43 piksler og innebygget minne for lagring av profiler.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen