Logitech satser på IP-telefoni

Quickcall USB Speakerphone

Logitech har sluppet mange lydprodukter det siste året, og systemer for trådløs overføring av lyd har vært i fokus. Nå har Logitech sluppet tre nye full-duplex lydprodukter – to av disse trådløse.

Quickcall USB Speakerphone er en vingeformet høyttalertelefon med stereomikrofon. Enheten plugges til maskinen via USB, og har egne betjeningsknapper for å besvare eller legge på samtaler, samt styre volum. Speakerphone leveres med RightSound-teknologi, som skal begrense ekkoet som kan komme ved samtaler over Internett.

Telefonen har også en egen samtalelampe, som indikerer samtalemodus. Programvarepakken er også fra Logitech, og kalles Callcentral. Denne kan først og fremst kontrollere hvilke andre applikasjoner som skal kobles mot funksjonene i Speakerphone. Speakerphone ventes i salg til jul, til en veiledende pris på 899,-.


Cordless Internet Handset

Selv om det i dag er mange samtaleprodukter for å befri seg fra den opprinnelige håndsett-fasongen, kommer Logitech også med en tradisjonell avlang telefon med talltaster.

Cordless Internet Handset er spesielt beregnet for bruk med IP-telefoni-programmer som Skype, og Logitech skriver at enheten har samme funksjonalitet som en vanlig trådløs telefon. Telefonen har samtalelogging, kontaktlister og vanlige samtaletaster som de aller fleste i dag kjenner fra mobilen sin.

Rekkevidden er oppgitt til hele 50 meter, og håndsettet leveres med en USB-basestasjon. Produktet skal være leveringsklart i Norge i oktober, til en veiledende pris på 1099,-.


Logitech Cordless Headset

Cordless Headset er på sin side et håndfri-sett som kan brukes sammen med mobiltelefoner via Bluetooth. Hodesettet leveres også med en USB-sender/mottaker, slik at enheten kan brukes med alle PC-baserte applikasjoner for samtale/opptak.

Rekkevidden oppgis til ti meter, og enheten har egne betjeningsknapper for å besvare samtaler.

Cordless Headset har også en vindstrømpe av plastikkmateriale, som skal fjerne støy fra vind ved utendørs bruk. Produktet vil være tilgjengelig fra begynnelsen av oktober til en veiledende pris på 849,-.

Se flere bilder av produktene i prisguiden (lenker under). For andre produktnyheter, se vår lanseringsguide.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen